Neymar se javio Messiju, sada je mnogo jasnije gdje će igrati iduće sezone

Radiosarajevo.ba
Neymar se javio Messiju, sada je mnogo jasnije gdje će igrati iduće sezone

Ako je vjerovati katalonskim medijima, Neymara bi uskoro opet moli gledati u dresu Barcelone.

“Pregovori su još uvijek u početnoj fazi, barem se tako čini, ali Neymar je uvjeren da će biti u Barceloni iduće sezone. To je rekao svojim bivšim suigračima”, navode iz lista Sporta.

Brazilac je, pišu, u kontaktu s nekoliko zvijezda Barcelone te da je jedna od posljednjih poruka koju im je poslao bila: ‘Ne brinite se, dolazim!’.

Nadalje, Sport ističe da je Neymar uvjeren da će doći do dogovora klubova iako nisu u prijateljskim odnosima.

Također, već je obavijestio Francuze o svojim namjerama i u Barci su to znaju.

“Brazilac je i dalje u izvrsnim odnosima s Lionelom Messijem i Luisom Suarezom te još uvijek imaju zajedničku Whatsapp grupu pod nazivom ‘los tres sudacas'”.

Trenutno se sva trojica nalaze u Brazilu gdje se održava Copa America. Međutim, nisu se sreli jer su u različitim gradovima.

Pitanje kose se postavlja nakon svega je samo kako Katalonci skupiti 300 miliona eura koliko navodno PSG traži za njega.

Osim novca sigurno će morati poslati nekoliko igrača u suprotnom smjeru. Spominjalo se 100 miliona eura te igrači poput Coutinha, Dembelea, Umtitija i  Hrvat Ivan Rakitić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak