Navijači ismijavaju Ronalda nakon nevjerovatnog promašaja: ‘Gotov si, nemoj ići na Euro‘

0
Radiosarajevo.ba
Navijači ismijavaju Ronalda nakon nevjerovatnog promašaja: ‘Gotov si, nemoj ići na Euro‘

U velikom derbiju saudijskog prvenstva Al Nassr je na svom terenu odigrao 1:1 s Al-Hilalom. Iako su gosti već od prije osigurali naslov prvaka, domaćini su imali priliku nanijeti prvi poraz u sezoni.

I krenuli su na najbolji mogući način. Već u prvoj minuti Otavio je na asistenciju Cristiana Ronalda pospremio loptu u mrežu. Iako je to nagovještavalo večer iz snova za portugalskog napadača, utakmica se za osvajača pet Zlatnih lopti ubrzo pretvorila u pravu noćnu moru.

U više je navrata tokom susreta Ronaldo promašivao izgledne prilike kojima je mogao potvrditi pobjedu svoje momčadi, a navijače je posebno zapanjio Ronaldov promašaj iz 26. minute. Dočekao je savršenu loptu u šesnaestercu, trebao ju je laganim dodirom poslati put mreže, međutim kompletno je promašio loptu i propisno se osramotio.

Gori kuća u Sarajevu: Vatrogasci se više od sat bore sa vatrenom stihijom

Promašaj možda i ne spada u kategoriju ‘nesvakidašnjih‘, ali uzimajući u kontekst da se radi o čovjeku koji je u najboljim danima svoje karijere ovakve prilike žmirećki završavao, svakako doprinosi dojmu cijele situacije.

Navijači su na društvenim mrežama ismijali Ronalda zbog promašaja.

"O moj Bože, idi u penziju", "Promašaj sezone", "Gotov je", "Ako ćeš promašivati ovakve šanse na Euru, nemoj ni ići", "Zar si obuo kopačke naopačke?" neki su od komentara, a ima i onih koji ga brane:

"Lopta je bila prebrza."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak