Navijač upitao Mbappea hoće li potpisati za Arsenal: Njegov odgovor nasmijao nogometnu javnost

0
Radiosarajevo.ba
Navijač upitao Mbappea hoće li potpisati za Arsenal: Njegov odgovor nasmijao nogometnu javnost

Francuski reprezentativac Kylian Mbappe u centru je pažnje nogometne javnosti i apsolutno sve zanima gdje će nevjerovatni napadač nastaviti karijeru.

Mbappe je početkom ove godine jasno saopštio čelnim ljudima PSG-a da na Parku prinčeva ne namjerava ostati po završetku aktuelne sezone, te je već spakovao kofere.

Kako se bližimo ljetnom prijelaznom roku, čini se da je naredna destinacija Francuza i definitivno Real Madrid. Ali, osim Kraljeva, drugi veliki klubovi su također zainteresovani za njegove usluge, a jedan od njih je i londonski Arsenal.

Anketa | Čija je najveća odgovornost što građani moraju plaćati proviziju za račune za vodu?

Međutim, Mbappe je potvrdio da od njegovog transfera u redove Topnika’ nema apsolutno ništa, ali je po mnogima naveo "smiješan razlog" zbog kojeg neće doći u London.

"Arsenal? Nema šanse, nema šanse. Previše je hladno tamo", odgovorila je zvijezda PSG-a jednom od navijača koji ga je pozvao da se pridruži ekipi Mikela Artete.

Real objavio lošu vijest za Mbappea, uništit će mu jedan od najvećih snova

Kao što smo već i rekli, postaje sve jasnije i jasnije da će 25-godišnjak zaigrati u dresu Reala, te da niti jedan drugi klub nema šansu da ga potpiše, javlja SportAM.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak