Misimović: Portugalci zabrinuti uoči baraža

Radiosarajevo.ba
Misimović: Portugalci zabrinuti uoči baraža

Veznjak Wolfsburga Zvjezdan Misimović kaže kako mu je njegov suigrač, Ricardo Costa, otkrio da su Portugalci zabrinuti uoči susreta baraža s našom reprezentacijom.

"Portugalski selektor Carlos Queiroz došao je na utakmicu Lige prvaka između Wolfsburga i Besiktasa da gleda Džeku i mene. Naš suigrač Ricardo Costa nam se povjerio da je pričao s Queirozom, koji je zabrinut pred naš susret u baražu", otkrio je Misimović u razgovoru za Dnevni avaz.

Costa nam je rekao da očekuje tešku utakmicu, ali da misli kako će Portugalci proći. Očigledno je da se pažljivo spremaju i prate svaku sitnicu u pripremi utakmica, dodaje Misimović.

Naš reprezentativac smatra da treba biti realan i reći da su Portugalci veliki favoriti uoči baraža, ali znamo da favoriti ne prolaze uvijek.

"Bit će veoma teško. Portugal je favorit. Imaju odlične igrače. Naša prednost, ako je to prednost, jeste revanš u Zenici. Ali, prvo moramo u Lisabonu izvući povoljan rezultat koji bismo mogli braniti ili nadoknaditi na našem terenu", rekao je Misimović za Dnevni avaz.

sportin.ba/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak