Mihojević produžio ugovor, želi da Sarajevo zaradi od njegovog budućeg transfera

Radiosarajevo.ba
Marko Mihojević, kapiten FK Sarajevo, produžio je ugovor s klubom s Koševa. Mladi odbranbeni igrač potpisao je novi ugovor do 2020.

Mihojević, koji je rođen 21. aprila 1996. godine u Trebinju, odigrao je 64 službene utakmice za Sarajevo, uz četiri postignuta gola, a debitovao je za prvi tim u Gradačcu, u februaru 2015.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam produžio ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo. Ovaj klub me prepoznao kao mladog igrača, doveo u svoju Akademiju, gdje sam radio, imao vrhunske uslove za bosanskohercegovačke prilike i napredovao do prvog tima. Zahvaljujući nastupima za Sarajevo, dobio sam priliku da nastupam za U-19, a potom i U-21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Ukazana mi je velika čast kada sam početkom ove sezone postao kapiten FK Sarajevo. Nije bilo dvojbe kada je u pitanju produženje ugovora", rekao je Mihojević.

Otkrio je i motive prijevremenog produženja ugovora.

"Sarajevo mi je mnogo dalo. Kada budem odlazio iz kluba, želim da Sarajevo zaradi na transferu, jer ne želim da klub, koji je toliko uložio u mene, ostane uskraćen", poručio je kapiten Bordo kluba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak