Ljubimac navijača tima s Koševa završio karijeru. Biranim riječima govorio o FK Sarajevo, porodici

1
Radiosarajevo.ba
Ljubimac navijača tima s Koševa završio karijeru. Biranim riječima govorio o FK Sarajevo, porodici

Ivan Tatomirović, nekadašnji kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo, odlučio je završiti profesionalnu karijeru kao nogometaš.

Svoju odluku je saopštio putem društvenih mreža, gdje se posebno zahvalio klubu sa Koševa, i mi je prenosimo u cijelosti:

"To je to prijatelji moji! Nakon skoro 500 utakmica u profesionalnom fudbalu, više od 30 u evropskim kupovima, četiri titule šampiona, tri titule kupa i jedna titula superkupa, vrijeme je da se oprostim od profesinalnog fudbala. Ne žalim ni za čim! U svakom klubu u kojem sam igrao stekao sam prijatelje za cijeli život.

Lavrov i Medvedev poslali pismo Dodiku: On se odmah pohvalio na društvenim mrežama

Nastavit ću da dijelim svoje iskustvo i znanje sa mlađim generacijama! Hvala vam svima koji ste učestvovali u mom putovanju, ali najviše hvala mojoj porodici! Mojoj ženi, sinu, mojoj sestri, mojoj majci i ocu! Bez vas bih bio izgubljen!

Hvala mojim klubovima RoPS-u, Helsinkiju, Mariehamnu, Kolubari, Interu iz Zaprešića, a najveće hvala mom jednom i jedinom FK Sarajevo, bez tebe ne bih bio igrač i osoba kakva sam danas. Tatko, over and out", napisao je Tatomirović, kojem je posljednji klub bila FK Kolubara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak