Legendarni Marijan Mijajlović donio odluku: Neću više komentarisati utakmice

4
Radiosarajevo.ba
Legendarni Marijan Mijajlović donio odluku: Neću više komentarisati utakmice

Poznati sportski komentator Marjan Mijajlović putem društvenih mreža je poručio da više neće komentarisati utakmice na TV ekranima.

Mnogo pažnje i komentara izazvala je njegova izjava putem društvenih mreža u kojoj je poručio sljedeće:

“Ja sam se odjavio danas od komentarisanja i sve je ok. Ali, za kraj svega neka neko pročita kolumnu Dežulovića koja se zove Zmaj od Bosne iz 2009. A ovi sretnici čaršijski u manjini što su me kao neke kolege iza leđa zvali 'Vlah' neka se pogledaju u ogledalo. 'Vlah' im je dao nadimak repki kad oni nisu znali ništa i ne znaju ni danas. Nikad više neću komentarisat tekme, ali da se zna da ima i ljudi u Bosni koji joj ne žele dobro. Zbog ljubavi prema Bosni sam sve izgubio, ali ok, moja odluka. Budite sretni nema me za mikrofonom nikad više”, poručio je Marjan.

Znate li u koji grad bivše Jugoslavije Tito nikako nije volio ići? Uvijek ga je izbjegavao

Upravo je ovaj legendarni komentator osmislio naziv Zmajevi za našu fudbalsku A reprezentaciju, a zahvaljujući njemu, Džeko je prozvan "dijamantom".

Svojim emotivnim prenošenjem sportskih događaja kupio je gledatelje pored malih ekrana i nema sumnje da će ostati upampćen među navijačima bh. selekcije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak