Igrač Juventusa nema dilemu za koju reprezentaciju će igrati: 'Srce kuca samo za jednu domovinu!'

0
Radiosarajevo.ba
Igrač Juventusa nema dilemu za koju reprezentaciju će igrati: 'Srce kuca samo za jednu domovinu!'

Tarik Muharemović, trenutno član Juventusa, nastupa u mlađim kategorijama torinskog velikana, a u razgovoru otkrio je do sada nepoznate detalje.

Tarik Muharemović je već skupio pet nastupa za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a ima ogromnu želju nastupati za seniorsku selekciju Zmajeva.

Dileme uopšte nema, Tarik Muharemović je već odabrao, a bio je na meti Austrije, Slovenije i BiH.

Zdravstveni radnici najavili proteste ispred zgrade Vlade u Sarajevu

“Imao sam mogućnost da biram, ali nisam puno razmišljao o tome. Odmah sam znao za koju državu moje srce kuca. Odlučio sam se za moju domovinu, za moju familiju, za moju Bosnu i Hercegovinu. To se nikada neće promijeniti”, kaže Muharemović.

Mladi bh. reprezentativac potpisao za Juventus

Predstavljam moju domovinu, moje srce, moj narod.

"Svaki put kada dobijem poziv se radujem, znam da se vraćam u domovinu, u BiH, da vidim moje drugare, prijatelje, ekipu. Najviše se radujem kada znam da stojimo i slušamo našu himnu”, priča Muharemović.

Imao je i poruku za sve igrače koji se još nisu odlučili...

Imamo mnogo igrača koji se još nisu odlučili za BiH. Uvijek sam rekao da je njihova odluka, ali mogu im preporučiti – slušajte vaše srce, BiH je vaša domovina, to će uvijek biti. Uvijek imate BiH iza vas, nema ništa ljepše nego igrati za BiH i družiti se sa našim narodom”, kazao je Tarik Muharemović, član Juventusa.

Pogledajte kompletan intervju na linku ispod:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak