Hrvatski reprezentativac dolazi u ekipu koja je prošle sezone igrala najljepši fudbal u Europi?

0
Radiosarajevo.ba
Hrvatski reprezentativac dolazi u ekipu koja je prošle sezone igrala najljepši fudbal u Europi?

Jedan od onih fudbalera koji bi ovog ljeta mogao napraviti zaista fenomenalan transfer jeste reprezentativac Hrvatske, Josip Šutalo.

Ne može se reći da je iza Šutala bajkovita sezona u Nizozemskoj, ali se on svejedno našao na radaru brojnih klubova Starog kontinenta, a jednom je najbliži.

Naime, na listi klubova koji u svojim redovima u ljetnom prijelaznom roku žele vidjeti 24-godišnjeg defanzivca je i tim koji igra, prema mišljenju mnogih, najljepši nogomet u Evropi, piše Sportam.

Meteorolozi objavili prognozu do 31. jula: Evo kad konačno dolazi osjetno osvježenje

Bayer Leverkusen će, ako je suditi po posljednjim informacijama, biti naredna destinacija za Hrvata, te je on velika želja španskog stručnjaka Xabija Alonsa. Podsjećamo, Šutalo se i prošle godine povezivao sa 'Apotekarima'.

Ajax je navodno spreman pustiti svog stopera za oko 15 miliona eura, što naravno neće predstavljati apsolutno nikakav problem ljudima iz Leverkusena.

Bayer Leverkusen pod trenerskom palicom nevjerovatnog Alonsa je prethodne takmičarske godine napravio impresivne stvari, osvojio dvostruku krunu, oborio niz rekorda i ispisao historiju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak