Hasagić spreman, Ronaldo ne igra

Radiosarajevo.ba
Hasagić spreman, Ronaldo ne igra

Sjajna vijest dolazi iz Novog Vinodolskog, mjestu pripreme Zmajeva za meč sa Portugalskom reprezentacijom. Naime, golman bh. reprezentacije Kenan Hasagić je u potpunosti zdrav i spreman za subotnji meč u Lisabonu, prenosi portal Reprezentacija.net

Nakon jučerašnjeg treninga Hasagić se požalio na bolove, te da se boji kikseva prilikom istrčavanja. Na svu sreću bolova više nema i Hasagić je apsolutno spreman. Selektor Blažević već ranije najavio kako će Hasagić stajati na golu u Lisabonu.

Sjajnu atmosferu u taboru bh. reprezentacije donekle je narušila vijest o iznenadnoj smrti tridesetdvogodišnjeg njemačkog golmana Enkea. Igrači su potreseni zbog ovog nemilog događaja.

Vezano: Robert Enke izvršio samoubistvo?

Ronaldo definitivno ne igra protiv BiH


Zvijezda portugalske reprezentacije i madridskog Reala, neće nastupiti u mečevima baraža protiv naše reprezentacije, što je danas i definitivno potvrđeno.

Portugalac je naime nakon dolaska u Lisabon uradio detaljne ljekarske preglede, nakon čega su se Portugalci i sami uvjerili da ovaj nogometaš nije spreman za povratak na teren.

Ronaldo se privatnim avionom Florentina Preza, vratio u Madrid gdje će nastaviti proces rehabilitacije desnog članka.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak