Hadžiahmetović i Mešanović podnijeli ostavke

Radiosarajevo.ba
Hadžiahmetović i Mešanović podnijeli ostavke

Nakon novog poraza Slobode u premijerligi, a drugog domaćeg ove sezone, dojučerašnji trener Tuzlaka, Nermin Hadžiahmeotivć podnio je ostavku a istu stvar uradio je i sportski direktor, Enes Mešanović.

Nogometaši tuzlanske Slobode jučer su na domaćem terenu upisali novi poraz, ovaj puti od Modriče sa 1:2 što je bio povod za ostavke trenera Tuzlaka, Nermina Hadžiahmeotivća i sportskog direktora tuzlanskog tima, Enesa Mešanovića.

"Moja ostavka je bila logičan potez, nisam napravio ono što se od mene očekivalo tako da sam svu odgovornost za loše rezultate preuzeo na sebe. Klubu želim sve najbolje i nadam se da se Sloboda ipak neće boriti za opstanak jer je to klub koji zaslužuje biti u samom vrhu premijer lige", rekao je Hadžiahemtović za Sportin.ba.

Ostavku na mjesto sportskog direktora podnio je i Enes Mešanović koji je istu stvar učinio na kraju prošle sezone pa se pred početak tekuće ipak vratio na isto mjesto.

Očigledno je da se tuzlanski tim nalazi u veoma teškom stanju i nije ni blizu onoga iz prošle sezone kada je Sloboda završila treća na tabeli premijer lige te igrala finale kupa. Sloboda je brod koji tone sve dublje i dublje.

sportin.ba/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak