Guardiolina skupocjena zvijezda završila iza rešetaka zbog incidenta u WC-u noćnog kluba

0
Radiosarajevo.ba
Guardiolina skupocjena zvijezda završila iza rešetaka zbog incidenta u WC-u noćnog kluba

Veznjak Manchester Cityja Matheus Nunes proveo je nekoliko sati iza rešetaka. Igrač čiji je transfer prije godinu dana plaćen čak 64 milijuna eura uhapšen je još 8. septembra, a za incident u kojem je bio u središtu saznalo se skoro mjesec dana kasnije.

Kako piše El Mundo, 26-godišnji Portugalac uhapšen je u noćnom klubu La Riviera u Madridu zbog krađe mobitela osobe koja ga je navodno fotografirala WC-u. Nunes je potom priveden u policijsku postaju gdje je dao iskaz zbog kaznenog djela krađe, potvrdila je madridska policija.

Incident se dogodio oko 5:30 u noćnom klubu u kojem je Nunes bio s nekoliko prijatelja. Tog vikenda nije imao obveza, u prvenstvu je bila stanka zbog Lige nacija, a u reprezentaciju nije bio pozvan. Prema policijskom izvještaju, Nunes je oteo mobitel 58-godišnjem muškarcu. Šta se dogodilo još uvijek nije posve jasno.

Ambasador Čohodarević se susreo s porodicom poginulog policajca u diplomatskom konvoju u Pakistanu

Neki svjedoci su rekli kako je taj muškarac navodno pokušao fotografirati igrača u WC-u, a da mu je nogometaš, vrlo ljut, uzeo mobitel i rekao mu da mu ga neće vratiti jer ga je fotografirao bez dozvole. Policija je, pak, saopćila kako se prilikom intervencije Nunes ponašao drsko.

Nogometaš je priveden u policijsku postaju Arganzuela koju je napustio nekoliko sati kasnije uz optužnicu zbog krađe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak