Grbavica uoči vječitog derbija: Kako su preko noći "nestale" stolice

Radiosarajevo.ba

Željezničar i Sarajevo će u subotu na stadionu Grbavica odigrati vječiti derbi. Početak je zakazan za 20 sati, a oba tima će nakon dugo vremena najveću utakmicu u Bosni i Hercegovini odigrati u vrhu tabele. 

Sjajna forma, dobri igrači i još bolji navijači, Manijaci i Horde zla, garancija su da bismo u subotu navečer trebali gledati derbi od kojeg se očekuje da ispuni očekivanja, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u regionu. 

Ekipa portala Radiosarajevo.ba jutros je obišla stadion Grbavicu, koji se uveliko priprema za susret 7. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine.  

Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba: Grbavica uoči vječitog derbija protiv FK Sarajevo: Kako su preko noći "nestale" stolice

Ono što je kamera našeg fotoreportera Dženana Kriještorca odmah zabilježila je da su preko noći "nestale" stolice na tribini na kojoj će biti smješteni navijači Fudbalskog kluba Sarajevo. 

Naravno, sve zbog sigurnosti, jer u Željezničaru žele izbjeći bilo kakvo kršenje zakona na stadionu na kojem igra susrete i reprezentacija Bosne i Hercegovine. 

Kako izgleda Grbavica nekoliko dana prije vječitog derbija pogledajte u galeriji: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak