Goran Sablić: Imamo kvalitet za pozitivan rezultat na Grbavici

Radiosarajevo.ba
Goran Sablić: Imamo kvalitet za pozitivan rezultat na Grbavici
Nogometni klub Široki Brijeg sutra će na stadionu Grbavica u šestom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine gostovati kod Fudbalskog kluba Željezničar.

Uoči ovog susreta Goran Sablić se obratio predstavnicima medija. Istaknuo je trener Širokog da njegova ekipa mora popraviti igru u odbrani ukoliko želi ostvariti pozitivan rezultat na Grbavici.

"Prioritet nam je nakon dva gostujuća poraza donijeti pozitivan rezultat s Grbavice. Za jedan ili tri boda trebamo odigrati perfektno u fazi obrane. Na temelju organiziranosti i maksimalnoj koncentriranosti u tom segmentu igre, a znajući da obranu zapravo igra svih 11 igrača, možemo se nadati pozitivnom rezultatu u derbiju. To je moguće, za to imamo kvalitetu", rekao je Sablić uoči duela sa Željezničarom.

Sablić ima sve fudbalere na raspolaganju. Krstanović je napustio Široki Brijeg, a njega bi u vrhu napada mogli zamijeniti Wagner, Čabraja ili Jurić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak