Dinamo demantirao informaciju da je Mamić izbačen iz kluba

Fena
Dinamo demantirao informaciju da je Mamić izbačen iz kluba
Nakon što je Udruga Dinamo to smo mi objavila kako su iz članstva kluba Dinamo izbačeni Zdravko Mamić, Zoran Mamić i Damir Vrbanović iz kluba su demantirali tu informaciju.

"GNK Dinamo demantira sve navode iz javnog priopćenja udruge 'Dinamo to smo mi' koji su se pojavili u medijima. Članak 19. Statuta GNK Dinamo navodi kako je Izvršni odbor jedino tijelo kluba koje donosi odluku o brisanju članstva iz kluba, a Izvršni odbor nikada nije donio odluku da se Zdravko Mamić isključi iz članstva kluba", stoji u priopćenju.

Iz kluba također objašnjavaju kako "prošlog tjedna" nitko nije izvršio uvid u registar članova kako se navodi u priopćenju te slijedom toga niti jedna informacija iz priopćenja nije točna, prenosi HRT.

"Naposljetku, ne znamo kome je u interesu širiti dezinformacije u trenutku kada se GNK Dinamo priprema za jednu od najvažnijih utakmica u novijoj povijesti kluba", na kraju su napisali iz Dinama.

Dinamo će u četvrtak na rasprodanom Maksimiru dočekti Spartak iz Trnave u Europskoj ligi. U slučaju remija ili pobjede Dinamo će osigurati dugo iščekivano europsko proljeće.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak