Cristiano Ronaldo uživa na privatnom otoku u luksuznom odmaralištu

1
Radiosarajevo.ba
Cristiano Ronaldo uživa na privatnom otoku u luksuznom odmaralištu

Portugalski reprezentativac i zvijezda Al Nassra Cristiano Ronaldo podijelio je nekoliko snimaka s odmora svoje porodice na privatnom otoku u Saudijskoj Arabiji.

Nogometna zvijezda, njegova partnerica Georgina Rodríguez i njihova djeca borave u otmjenom St. Regis Red Sea Resortu na otoku Ummahat, a prema fotografijama i video zapisima koje je par podijelio ovog vikenda, svoje dane provode na plaži.

"Close to heaven" - "Blizu raja" - napisao je Ronaldo na Instagramu uz objavu u kojoj on i četvero djece, 6-godišnji blizanci Eva i Mateo, 6-godišnja kći Alana Martina i jednogodišnja kći Bella, šetaju zadivljujućom plažom. Na snimci je nedostajao njegov najstariji sin, 13-godišnji Cristiano Jr.

Baraž za odlazak na SP: Rukometaši BiH i Portugal podijelili bodove u Tuzli

Podsjećanja radi, Cristirano Ronaldo je odigrao preko 1200 utakmica u karijeri i zabio 879 golova. Najbolji je strijelac u historiji nogometa i uz to je jedan od najtrofejnijih s 33 pehara i brdo individualnih priznanja. Oborio je brojne rekorde tokom bogate karijere koja i dalje traje u 40. godini života.

Sve je to napravio Cristiano Ronaldo, jedan od najvećih nogometaša u historiji. Pod 'stare dane' uživa u Saudijskoj Arabiji gdje zarađuje 200 miliona eura (390 miliona KM) godišnje i sve se vrti oko njega. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak