Bomba iz Katalonije: Lionel Messi u pregovorima s Barcelonom?

1
Radiosarajevo.ba
Bomba iz Katalonije: Lionel Messi u pregovorima s Barcelonom?

Legenda argentinske reprezentacije Lionel Messi mogao bi naredne sezone zaigrati opet za Barcelonu, klub u kojem je proveo 17 godina prije nego što je 2021. godine otišao u PSG. 

Kako javlja poznati sportski novinar Fabrizio Romano, danas je prvi put potvrđen kontakt između Barcelone i Lionela Messija o povratku igrača u klub ovo ljeto. 

Rafa Yuste, potpredsjednik Blaugrane, rekao je kako je bilo razgovora s Argentincem. Nije otkrio previše detalja, ali je uradio dovoljno da se navijači Barce sada definitivno mogu nadati povratku svog najboljeg igrača u historiji. 

Sarajevo: Samo u aprilu izdate 164 kazne za parkiranje na mjestu za osobe s invaliditetom

Yuste je još dodao kako Messi voli Barcelonu, kao i njegova porodica, i da će u klubu tražiti prave uslove da se on vrati na Spotify Camp Nou. 

Messi je do 1. juna pod ugovorom s PSG-om. Iako se dugo vremena očekivalo da će u Parizu i ostati, ovo bi mogao biti veliki preokret, te bi Messi mogao biti odličan komplement fantastičnoj mladoj ekipi koja se gradi u Barceloni. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak