Anketa | FK Sarajevo saznalo protivnika u Konferencijskoj ligi: Moguć fenomenalan susret na Koševu

0
Radiosarajevo.ba

U sjedištu UEFA-e u ponedjeljak, 22. jula, održan je žrijeb trećeg pretkola Konferencijske lige u kojem je bh. predstavnik FK Sarajevo saznao svog protivnika ukoliko se plasira dalje.

Ukoliko elminiše Spartak iz Trnave Bordo tim će igrati protiv poraženog iz duela drugog pretkola Europa lige Wisła Kraków (POLJ) - SK Rapid Wien (AUS).

Bordo tim će u prvoj utakmici na Koševu dočekati neku od ove dvije ekipe te će biti nosilac.

Novi detalji: Poznat identitet braće čija su tijela pronađena u Doboju

Podsjetimo, Sarajevo će na Koševu u četvrtak, 25. jula, igrati drugo pretkolo Konferencijske lige protiv Spartaka iz Trnave, a revanš je zakazan sedam dana poslije.

U našoj anketi glasajte može li Bordo tim eliminisati Spartak iz Trnava i zakazati novi meč protiv poraženog Wisła Kraków (POLJ) - SK Rapid Wien (AUS).

/ Anketa

Smatrate li da FK Sarajevo može proći Spartak iz Trnave i zakazati novi europski duel?

Favorizovani nogometaši Zrinjskog bi prolazom nad slovenskim Bravom naredno pretkolo takmičenja igrali protiv poraženog u susretu Panathinaikosa (Grčka) i Botev Plovdiva (Bugarska).

Prve utakmice trećeg pretkola Konferencijske lige igraju se 8. augusta, a revanši sedam dana kasnije.

Podsjetimo, Mostarci će u četvrtak, 25. jula, na domaćem terenu dočekati slovenski Bravo u drugom pretkolu Konferencijske lige. Prve utakmice trećeg pretkola Konferencijske lige igrat će se 8. augusta, a revanši sedam dana kasnije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak