Anel Ahmedhodžić povukao potez na Instagramu kojim je razočarao mnoge navijače Zmajeva

12
Radiosarajevo.ba

Svijet nogometa u Bosni i Hercegovini, već danima potresa afera vezana za Anela Ahmedhodžića, pri čemu su se oglasile mnogobrojne nogometne ličnosti.

Emir Spahić, sportski direktor reprezentacije Bosne i Hercegovine, iznio je stav svog tima u koji se tiču nastupa pojedinih igrača u nacionalnoj A selekciji.

U prvom redu osvrnuo se na Anela Ahmedhodžića za kojeg je rekao da više neće igrati za reprezentaciju BiH, a to je vijest koja je došla u petak, 13. septembra 2024. godine.

Staricu (84) napao aligator, ona sklonila psa i golim se rukama suočila s reptilom. Preživjela je

Anel Ahmedhodžić je nakon toga povukao potez koji je razočarao bh. javnost i navijače Zmajeva.

Sa profila na društvenoj mreži Instagrama, izbrisao je da igra za Reprezentaciju Bosne i Hercegovine, te ostavio samo da je "atleta" i ime trenutnog kluba Sheffield United. 

Emir Spahić ljut kao nikada ranije: 'Ovo je kraj reprezentativne karijere za Anela Ahmedhodžića'

Afera "Anel Ahmedhodžić" stigla je do Engleske. Sheffield United, kluba našeg nogometaša odlučio je da podržao svog defanzivca nakon njegove odluke da se povuče iz nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Popularne Oštrice objavile su na Facebooku Ahmedhodžićevu fotografiju uz opis "oštrica" i to nedugo nakon što je Anel objavio svoju odluku da se povlači iz nacionalnog tima.

/ Anketa

U aferi "Anel Ahmedhodžić" čija je priča najistinitija?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (12)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak