Afera Anel Ahmedhodžić stigla do Engleske: Sheffield se oglasio, fanovi Zmajeva ih zasuli komentarom

8
Radiosarajevo.ba

Afera 'Anel Ahmedhodžić' stigla je do Engleske. Sheffield United, kluba našeg nogometaša odlučio je da podržao svog defanzivca nakon njegove odluke da se povuče iz nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Popularne Oštrice objavile su na Facebooku Ahmedhodžićevu fotografiju uz opis "oštrica" i to nedugo nakon što je Anel objavio svoju odluku da se povlači iz nacionalnog tima.

Njihov post izazvao je lavinu reakcija navijača Zmajeva.

Od Alifakovca do svjetskih koncertnih dvorana: Sretan rođendan našem čarobnjaku

"Ne može postojati niko veći od svoje zemlje , nema opravdanja .. zbogom!!!!", komentar je koji je dobio veliki broj lajkova.

S druge strane, Ahmedhodžićevu priču prenijeli su i mediji poput The Suna i Daily Maila, istakavši da je prekinuo sve veze s ocem Mirsadom.

Anel Ahmedhodžić je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine debitovao 8. oktobra 2020. godine pod vodstvom Dušana Bajevića, a tokom protekle četiri godine često je zadavao glavobolje selektorima.

/ Anketa

U aferi "Anel Ahmedhodžić" čija je priča najistinitija?

Za Zmajeve je odigrao 24 utakmice, postigao gol (Ukrajina, 2021. godine).

Sportsku javnost Bosne i Hercegovine na noge je prvo u utotak, 10. septembra, podigao otac Anela Ahmedhodžića koji je u dva posta komentarao situaciju među Zmajevima, ali i svojoj užoj i daljnjoj porodici.

Sve to možete pročitati na linkovima OVDJE i OVDJE i OVDJE.

Kasnije se javio Anel koji je dao svoj komentar na sva dešavanja, a ako ste ga propustili možete ga pročitati na linku OVDJE. Ko je supruga Anela Ahmedhodžića saznajte na linku OVDJE.

Šta danas slijedi - to više niko ne zna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak