Turskog trenera razljutili mediji nakon meča protiv Džanana Muse i Reala: 'Sve ću da vas tužim!'

0
Radiosarajevo.ba
Turskog trenera razljutili mediji nakon meča protiv Džanana Muse i Reala: 'Sve ću da vas tužim!'

Legendarni turski trener Ergin Ataman, koji vodi košarkaški klub Panathinaikos, imao je burnu reakciju nakon meča svoje ekipe protiv Real Madrida za kojeg nastupa reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa. 

Međutim, tema nije bila utakmica protiv Kraljeva, već pisanje medija o sastanku Atamana s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom. 

"Kao što znate, danas sam posjetio predsjednika Erdogana u Atini. On se poslije toga sastao sa grčkim premijerom. Posjetio sam ga u turskoj ambasadi i razgovarali smo pola sata.

Sarajevo: U subotu privremene izmjene režima saobraćaja u ovim ulicama

Neko u Grčkoj, neko od vaših prijatelja, napisao je sra*e od vijesti. Rekli su da me je pitao: ’Zašto si došao u Panathinaikos?’, a da sam mu ja rekao da sam došao kako bih ovdje pobijedio Fenerbahce. To je totalno sra*e i budalaština", rekao je Ataman. 

"Razgovarali smo o prijateljstvu Turaka i Grka, o kulturi sporta u Grčkoj, o Panathinaikosu i Olympiacosu. Nisam ni spomenuo Fenerbahce. Koja god novina da je to napisala, tužit ću vas sve", dodao je slavni turski trener Ergin Ataman. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak