Skandal u Srbiji: Derbi Partizana i Crvene zvezde prekinut

2
Radiosarajevo.ba
Skandal u Srbiji: Derbi Partizana i Crvene zvezde prekinut

Partizan i Crvena zvezda sastali su se u srijedu, 5. juna u Štark Areni kako bi odigrali drugu utakmicu finalne serije KLS-a, no utakmica je prekinuta u trećoj četvrtini prilikom vodstva domaćih rezultatom 57-45.

Razlog prekida utakmice je što su domaći navijači glasno vrijeđali suprugu predsjednika Crvene zvezde Nebojše Čovića. Suci su prvo poslali apel na tribine u nadi da će prestati s takvim ponašanjem, ali su nakon toga navijači krenuli sa još snažnijim navijanjem. Pokušao ih je smiriti i domaći as Uroš Trifunović, ali bezuspješno. Jednako su prošli i Željko Obradović te Aleksa Avramović.

"Ljudi, molim vas, zaustavit će utakmicu, hvala vam na izvanrednom navijanju, ali zaustavit će", slegnuo je ramenima Trifunović, govoreći u mikrofon.

Bježi kišo s prozora: Sarajlije spremne dočekale padavine, od sutra pad temperature

Svi Zvezdini igrači i članovi stručnog stožera ubrzo su izašli na parket i napustili terena, taj su primjer ubrzo slijedili i suci koji su doslovno pobjegli u tunel. Nakon više od pola sata, do novinara je stigla informacija kako će se Arena prazniti, objavio je Telegram.

Kako je to izgledalo, pogledajte ovdje:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak