Partizan zbog povrede ostao bez bitnog igrača: Neće igrati protiv Real Madrida

0
Radiosarajevo.ba
Partizan zbog povrede ostao bez bitnog igrača: Neće igrati protiv Real Madrida

KK Partizan je objavio kako će zbog povrede meč protiv Real Madrida propustiti srbijanski košarkaš Aleksa Avramović. 

Partizan zbog suspenzije neće moći računati na Kevina Puntera, a sada su izgubili još jednog beka pred četvrti meč u seriji protiv Real Madrida. 

Riječ je o Aleksi Avramoviću. On je zadobio frakturu lijeve ruke tokom trećeg meča (80:82 pobjeda Real Madrida). 

Navijači ismijavaju Ronalda nakon nevjerojatnog promašaja: ‘Gotov si, nemoj ići na Euro‘

Avramović je pokušao da blokira Edyja Tavaresa, ali nije uspio, te je nezgodno pao. Nakon samo deset minuta igre, on je morao napustiti utakmicu, a sada će propustiti i narednu. 

U prve dvije utakmice serije, srbijanski bek igrao je odlično. Ovaj gubitak će se sigurno osjetiti, posebno kada se uzme u obzir da Dante Exum još uvijek nije potpuno spreman.

Prava drama u Beogradu: Džanan Musa i Real Madrid izborili četvrti susret

Exuma je u opštoj tuči na kraju drugog susreta u Madridu žestoko povrijedio Guerschon Yabusele, koji je dobio suspenziju od pet utakmica

Trenutno je rezultat 2:1 za Partizan u ovoj seriji. Nakon prve dvije utakmice u Madridu koje je pobijedio srbijanski tim, Real Madrid je došao do ključnog breaka u Beogradu. 

Naredni meč će se odigrati u četvrtak, 4. maja, u 20:30 sati. Treba još spomenuti da postoji mogućnost da se meč odgodi, zbog masakra u beogradskoj školi koji se desio u srijedu, 3. maja. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak