Meč koji će pratiti cijela BiH: Evo gdje možete gledati utakmicu Bosna i Hercegovina - Poljska

5
Radiosarajevo.ba
Meč koji će pratiti cijela BiH: Evo gdje možete gledati utakmicu Bosna i Hercegovina - Poljska

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine igra finalni meč pretkvalifikacionog turnira za Olimpijske igre protiv domaće selekcije Poljske. 

Naši Zmajevi su, prema krovnoj svjetskoj košarkaškoj organizaciji (FIBA), na turnir došli kao favoriti. Osim jednog poraza u grupi, naša selekcija je upisala tri pobjede i na trenutke izgledala fantastično. 

Jedini poraz došao je upravo protiv Poljske, koja sada Zmajevima stoji na putu plasmana na kvalifikacioni turnir za Olimpijadu. 

Još jedna pljačka u BiH: Ukradeno 250.000 KM iz automobila - vlasnik sjedio u kafiću

U prvom meču je bilo i do 20 poena razlike za domaćine, ali će ovo sigurno biti drugačiji susret. Luka Garza, Jusuf Nurkić, Džanan Musa i ostali momci koje predvodi Adis Bećiragić sigurno će biti motivisani, i za osvetu i za osvajanje turnira. 

Sam meč počinje u 14:15 sati, a direktan TV prijenos možete pratiti na FACE TV. Tekstualni prijenos uživo možete pratiti na portalu Radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak