James u haljini služavke? Slavni košarkaš se našao u centru skandala koji potresa SAD

1
Radiosarajevo.ba
James u haljini služavke? Slavni košarkaš se našao u centru skandala koji potresa SAD

Fotografija NBA superzvijezde Lebrona Jamesa, navodno snimljena dok nosi haljinu za služavku, izazvala je široko rasprostranjena nagađanja na društvenim mrežama.

Slika se pojavila u trenutku kada se reper Sean Diddy Combs suočava s ozbiljnim pravnim optužbama, uključujući seksualnu trgovinu i reketiranje.

Kako se prošle sedmice širila vijest o Diddyjevom hapšenju, mnogi fanovi su se okrenuli društvenim mrežama, gdje ga je LeBronova povezanost s reperom stavljena u centar pažnje.

Velika grupa građana Marijin Dvor: 'Kandidati za načelnike Općine Centar, ovo tražimo od vas'

LeBron, istaknuta ličnost u NBA ligi, ranije je opisao Diddyjeve zabave kao jedinstveno iskustvo. To je neke navelo da dovode u pitanje prirodu njihovog prijateljstva, posebno s obzirom na težinu optužbi protiv Diddyja, piše Marca.

Reakcije na fotografiju su bile pomiješane, a mnogi korisnici su izrazili nesigurnost oko njene autentičnosti.

Komentari poput "Iskreno ne mogu reći da li je ovo stvarno ili ne" i "@KingJames jesi li ovo stvarno ti?" naglasili skepticizam oko slike. Neki korisnici su zauzeli više konspirativni pristup, sugerirajući da bi to mogao biti dio "ritualog poniženja" povezanog sa širim narativima o kulturi slavnih.

Drugi su bili nepovjerljiviji, uz komentare poput "OMG je li to stvarno?!" i "Molim te reci mi da je ovo AI" što odražava mješavinu nevjerice i intriga.

Uprkos buci, LeBron nije komentarisao sliku ili kontroverzu oko nje. Konzervativna komentatorka Candace Owens se oglasila tokom vikenda, postavljajući pitanje zašto je LeBron odlučio da šuti usred Diddyjevih pravnih pitanja.

Napomenula je: "Hoće li LeBron James procijeniti 'nakaze' svog prijatelja? Mislim, čujemo od 'kralja' o gotovo svakom političkom pitanju, tako da se ovo čini čudnim da se o tome ćuti." Dok se slučaj protiv Diddyja nastavlja odvijati, sve oči ostaju uprte u LeBrona, visokoprofiliranog prijatelja repera, dok se bavi implikacijama ove sage koja je u toku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak