Jessie Ware - Free Yourself

0
Radiosarajevo.ba
Jessie Ware - Free Yourself

Posljednjih dana 2022. godine podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu, u okviru RSA Singl premijera.

Engleska kantautorica Jessie Ware nastavila je u ritmu prošlog albuma What's Your Pleasure iz 2020. godine i u julu 2022. godine objavila singl Free Yourself. Pjesma je došla kao najava novog, petog studijskog albuma a urađena je sa saradnikom Dua LipeClarence Coffe Jr.-om i veteranom elektronske muzike Stuartom Priceom, poznatim kao Les Rrythmes DigitalesZoot Woman ili Paper Faces.

Pjesma Free Yourself je imala premijerno, besprijekorno izvođenje na The Park Stage, u sklopu ovogodišnjeg festivala Glastonbury, a taj snimak dostupan je od 19. jula kada je i zvanično predstavljen singl. Nekoliko remixa je pretstavljeno tokom godine, a posljednji je objavljen u novembru i potpisan kao djelo “spajsice“ Melanie C. U pregledu najboljih i najslušanijih u 2022. godini pjesma Free Yourself je nezaobilazna na većini top ljestvica širom svijeta.

Konaković oštro: Izručite nam ratne zločince i tek onda možemo govoriti o 'normalnoj saradnji'

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak