Best of RSA premijere 2023: Maneskin - HONEY (ARE U COMING?)

0
Radiosarajevo.ba
Best of RSA premijere 2023: Maneskin - HONEY (ARE U COMING?)

Svaki radni dan na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz, u 9:30 i 15:30 sati imamo premijeru jednog novog singla.

Posljednjih dana 2023. godine podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu, u okviru RSA Singl premijera.

Italijanski rokeri Maneskin su u januaru ove godine predstavili treći album RUSH! sa kojeg su skinuli pet singlova, a sa reizdanja LP-a RUSH! (ARE YOU COMING?) iz novembra ove godine, objavili su pjesmu nazvanu Honey (ARE U COMING?). Ovaj singl je ozvaničio početak svjetske turneje koja je obuhvatila 12 zemalja sa 25 koncerata, turneje koja je završila tek prije nekoliko dana.

Željka Cvijanović uputila inicijativu za razrješenje Fatiha Kola s mjesta počasnog konzula u Panami

Zahvalni na ludom putovanju! Evropa, Velika Britanija, Sjeverna i Južna Amerika, Australija, Singapur, Japan... VOLIMO VAS SVE – poručili su Maneskin putem društverne mreže X.

Lider sastava iz Rima, Damiano David je kazao da pjesma govori o nekome ko nema spol, a basistkinja Victoria DeAngelis dodala da je napisana odmah po završetku prošle turneje, dok su bili puni energije i utisaka. Posljednji album je bio broj jedan u 15 zemalja svijeta, a u još dvadeset završio u Top 5. Pjesmu su premijerno izveli uživo 12. septembra na dodjeli MTV Video Music Awards.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak