Alfie Templeman - Happiness In Liquid Form

0
Radiosarajevo.ba
Alfie Templeman - Happiness In Liquid Form
Svaki radni dan na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz, u 9:30 i 15:30 sati imamo premijeru jednog novog singla. Posljednjih dana 2020-te godine podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu, u okviru RSA Singl premijera.

Alfie Templemana smo u protekle dvije godine upoznali kroz seriju EP-a, Like an Animal (2018), Sunday Morning Cereal i Don't Go Wasting Time (2019). Talentovani engleski kompozitor, multiinstrumentalist i producent je počeo objavljivati demo snimke i savladao osnovne produkcijske vještine već sa trinaest godina. Danas 17-godišnjak, Templeman kaže da je njegov singl Happiness In Liquid Form najšarenija, najslađa, disco-pop pjesma koju je napravio do sada.

Nastala je vrlo lako, jedan dan u studiju sa Justinom iz benda The Vaccines i njegovim kolegom Willom. Teška su vremena i nadam se da će ova pjesma unijeti barem malo sreće u ljudske živote“ – kaže skromno Alfie Templeman.

Veliku čast smo ukazali ovom iznimno talentovanom mladiću uvrstivši ga među pet najboljih iz RSA Singl premijera u 2020-oj godini. Sasvim zasluženo i sa velikim zadovoljstvom. Svi njegovi singlovi iz ove godine, a bilo ih je sedam, jako su korišten radijski materijal. Happiness In Liquid Form smo u RSA Singl premijeri, na portalu i na radiju, predstavili 23. aprila 2020. godine. Puni LP, nadamo se, stiže u narednoj godini.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak