Dadi Freyr - Think About Things

0
Radiosarajevo.ba
Dadi Freyr - Think About Things
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Svaki radni dan na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz, u 9:30 i 15:30 sati imamo premijeru jednog novog singla. Posljednjih dana 2020. godine podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu, u okviru RSA Singl premijera.

Eurovizijsko takmičenje je po 65. put trebalo biti održano u Rotterdamu, Nizozemska od 12.-16. maja 2020. godine, nakon prošlogodišnje pobjede Duncana Laurencea u Tel Avivu sa pjesmom Arcade. Međutim, globalna situacija sa COVID-19 je uticala i na ovaj događaj pa su mnogobrojni fanovi i izvođači djelimičnu zabavu i zadovoljstvo pronašli u pojedinačnim, alternativnim takmičenjima.

Upravo na takvim događajima, pjesma Think About Things je izabrana kao pobjednica u šest država: Austrija, Australija, Danska, Finska, Norveška i Švedska. Think About Things je definitivno jedna od interesantnijih na muzičkom tržištu koje ove godine nije izrodilo megahitove kao što je to bio slučaj u prethodnim godinama. Preporuka je i pogledati video spot koji je režirao Guðný Rós Þórhallsdóttir. Autor pjesme je 27-godišnji visoki islandski izvođač Dadi Freyr, a orginalni naziv pjesme je Gagnamagnið.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije