Zbog toga kako je zaprosio djevojku prozvali ga psihopatom

Radiosarajevo.ba
Zbog toga kako je zaprosio djevojku prozvali ga psihopatom

Iako većina mladoženja za svoje buduće supruge žele pripremiti što originalniju prosidbu, uobičajeno je da ih dočekaju u nekom romantičnom okruženju koje uključuje cvijeće, svijeće ili zalazak sunca, no ne i ovaj mladoženja.

On je svojoj djevojci pripremio prosidbu koju vjerovatno nikad u životu neće zaboraviti.

Snimka nastala u Rusiji pokazuje kako je organizirao napad s "otmičarima" koji su nosili maske na licu, te buduću mladenku izvukli iz automobila i bacili je na haubu derući se na nju i prijeteći joj pištoljem.

Čini se da mu to nije puno zamjerila jer je, kad joj je postalo jasno da je niko neće ubiti i kad je njen dragi kleknuo na jedno koljeno i pokazao joj prsten, počela oduševljeno vikati i skakati.

Snimka se brzo pojavila na društvenim mrežama uz komentar: "Ovo je ludo čak i za ruske standarde."

"Psihopat", "Najgora prosidba ikad", "Moja cura bi me nokautirala da sam ovo izveo", "Jeziv je, ima potrebu kontrolirati je i prodaje nasilje pod prijetnjom oružja kao romantiku. Sve znakovi budućeg zlostavljača", "Pa se ti usudi reći ne", bili su neki od komentara.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak