Policajci luđački progonili lopove na skuteru javnim parkom punim šetača

Radiosarajevo.ba
Policajci luđački progonili lopove na skuteru javnim parkom punim šetača

Dosad smo mogli vidjeti brojne snimke brzih potjera po ulicama i cestama iz najrazličitijih zemalja svijeta, posebno iz Rusije ili Sjedinjenih Država, no nešto poput ove potjere rijetko se viđa.

Za početak, teško je za povjerovati da se u jednom od najmirnijih i najciviliziranijih gradova svijeta kao što je norveški Oslo ovako što može vidjeti, no kako piše Dagbladet ova je potjera policije za kriminalcima sasvim stvarna i očigledno je da s njihovom organima reda nema šale.

Naime, policijsko vozilo iz kojeg je snimljena cijela potjera dobila je obavijest da su u bijegu dvojica kriminalaca koji su netom opljačkali zlatarnicu te s torbama punim plijena pobjegli na skuteru. Viđeni su u blizini javnog parka Kuba gdje se patrolno vozilo odmah i uputilo.

Pogledajte je li desetak Rolexa i Cartier satova te vreća zlatnog nakita bila vrijedna ovakvog policijskog postupanja u javnom parku...

Loading...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak