Pas je provalio svoj kavez kako bi utješio štence koji su plakali

Radiosarajevo.ba
Pas je provalio svoj kavez kako bi utješio štence koji su plakali

Niko ne može zamijeniti majku, no ova priča će vas sve raznježiti.

U lokalno sklonište Barker's Pet Motel su stigla dva mala šteneta Kari i Hannah. Svi su odmah zavoljeli male privremene goste, ali oni su bili neutješni i čitavo vrijeme su plakali.

Preko puta njih u kavezu se nalazila kujica australskog ovčara Maggie koju su kamere snimile kako provaljuje iz svog kaveza kako bi se približila štencima i pružila im malo utjehe. Vlasnica motela Sandy Alred je gledala preko kamere dirljivu situaciju koja se odvijala.

Maggie se približila kavezu u kojem su se nalazili uplakani i uplašeni štenci, pružala im je svoje šapice i lizala im njuškice kako bi ih utješila. Sandy je odlučila krenuti nazad u motel, gdje ju je dočekala Maggie koja ju je odmah odvela do štenaca, a Sandy je znala što treba napraviti.

Otvorila je kavez i pustila Maggie unutra. Svi troje su počeli veseli mahati repićima, plač je prestao, a kada se sve smirilo, stisnuli su se i mirno zaspali.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak