Nesavjesna vožnja u Sarajevu: Pogledajte šta vozač radi u kružnom toku

8
Radiosarajevo.ba
Nesavjesna vožnja u Sarajevu: Pogledajte šta vozač radi u kružnom toku

Video snimak koji je nastao u popodnevnim satima na kružnom toku u sarajevskom naselju Stup otkriva scene nesavjesne vožnje koja je uzrokovala brojne saobraćajne prekršaje.

Na snimku se vidi kako vozač sive Toyote, čiji identitet još uvijek nije poznat, neobjašnjivo prelazi preko kružnog toka i vraća se na cestu prema Sarajevu, uništavajući zelenu površinu i kršeći važeće saobraćajne zakone.

Vozač je svojim postupkom ne samo da je oštetio infrastrukturne elemente, već je i ozbiljno ugrozio sigurnost drugih učesnika u saobraćaju. 

Poznat identitet djevojke i mladića koji su se utopili u Ramskom jezeru

Nije jasno da li je ovaj čin motiviran željom za privlačenjem pažnje na društvenim mrežama ili je jednostavno rezultat nepažnje i neodgovornosti.

Međutim, cijeli incident je prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, koje je pokrenulo istragu kako bi se utvrdili svi detalji i odgovornost vozača, piše Crna hronika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak