Mršavi lopov na nevjerovatan način pobjegao dok su policajci spavali

Radiosarajevo.ba
Mršavi lopov na nevjerovatan način pobjegao dok su policajci spavali

Ko ne voli - u filmskom smislu - dobru priču o bijegu iz zatvora - Shawshank Redemption, The Dark Knight. Kad pričamo o stvarnom životu, fer je priznati da većina nas ne bi voljela da navodni kriminalac pobjegne iz zatvora. No, upravo se to desilo nedavno u Indiji.

Pogledajte snimak:

Loading...

Incident se dogodio u policijskoj stanici u Morena distriktu u Madhya Pradeshu, u Indiji, 25. septembra. Seva Kushwaha, 28-godišnjak, uhapšen je četiri dana prije toga, pod sumnjom da je provalio u prodavnicu mobitela i ukrao nekoliko izrazito skupih proizvoda.

Bio je u pritvoru u Jaura stanici, čekajući datum suđenja, no na snimku vidimo da nije bio raspoložen toliko čekati. Možete vidjete kako širi šipke na prozoru ćelije, proširivši ih tek toliko da se može provući. Nakon minute "migoljenja" kroz najmanji mogući otvor - bježi, i to uspješno.

Sve se dogodilo jer su tri policajca spavala - sad su suspendovani, a šef policije Amit Sanghi raspisao je nagradu od 5000 Rupija (oko 100 KM) za nagradu o lokaciji lopova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak