Kažu da je ovo najjača pjesma za ulazak mladenaca: Snimak sa vjenčanja postao popularan

0
Radiosarajevo.ba
Kažu da je ovo najjača pjesma za ulazak mladenaca: Snimak sa vjenčanja postao popularan

Na svadbama, mladi parovi često biraju nježne ljubavne balade ili pjesme koje imaju posebno značenje za njih. No, jedan bračni par odlučio je da im ulazak u dvoranu bude nezaboravan trenutak uz neobičan izbor melodije.

Mladenka Teodora objavila je video na TikToku u kojem otkriva da je njezin odabranik odabrao službenu pjesmu UEFA Champions League za njihov ulazak. Ovaj izbor izazvao je oduševljenje i smijeh među gledateljima, a video je brzo postao popularan na društvenim mrežama.

"Godinu i pol dana planiraš vašu romantičnu svadbu, a dečko odluči da on bira pjesmu za ulazak", napisala je Teodora u opisu videa.

Sezonski afektivni poremećaj: Kada vrijeme mijenja naša osjećanja i kako se boriti sa depresijom

Njihov odabir izazvao je brojne reakcije, a korisnici TikToka su se zabavljali komentarima poput: "Ovo sam i ja htio, ali nisam imao hrabrosti!" i "Baš me zanima ko će pobijediti".

Ovaj neobičan trenutak zasigurno će ostati urezan u sjećanje svih prisutnih, a par će se s osmijehom prisjećati svog originalnog ulaska na proslavu ljubavi, piše Slobodna Dalmacija.

@doki.99

#serbiawedding

♬ original sound - doki.99

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak