Tokom vjenčanja čuo se vrisak: Mladenci ostali u šoku, nisu ništa mogli učiniti

1
Radiosarajevo.ba
Tokom vjenčanja čuo se vrisak: Mladenci ostali u šoku, nisu ništa mogli učiniti
Foto: Printscreen / Mladenci

Parovi sve češće biraju vjenčanja na otvorenom, a posebno u prirodnom okruženju, zbog želje za svježim zrakom i impresivnim krajolicima.

Upravo takvu odluku su donijeli mladenci iz Montane, odabravši Nacionalni park Glacier kao kulisu za svoje slavlje. Ova idilična lokacija pružila im je nevjerojatno iskustvo usred divljine koja oduzima dah.

Iako je video s njihovog vjenčanja prvotno objavljen krajem 2022. godine, nedavno je ponovno postao viralan na društvenim mrežama, privlačeći pažnju više od 48 miliona gledatelja. Dok su mladenci izmjenjivali zavjete, iz nekog razloga su se začuli jezivi krici.

Žetva očarala Sarajevo: Na sceni NPS izveden balet kojim je sve počelo prije 74 godine

Žetva očarala Sarajevo: Na sceni NPS izveden balet kojim je sve počelo prije 74 godine

Na početku je bilo nejasno što se događa, sve dok jedan od prisutnih fotografa nije povikao: "Medvjed lovi losa".

Iako su mladenci i njihovi gosti bili okruženi netaknutom prirodom, trenutak je podsjetio sve prisutne na surovu stvarnost divljine. Dok je medvjed lovio losa kako bi zadovoljio svoju glad, prisutni su nijemo promatrali prirodni ples života i smrti.

"O moj Bože", odjekivalo je na snimci, a mlada je instinktivno pokrila usta rukom, suočena s prirodnom dinamikom koja se odvijala pred njom.

Ovaj video izazvao je raznolike reakcije među gledateljima, a jedan od komentara sažeo je esenciju trenutka: "Priroda ne poznaje milost prema nikome."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije