Hit na maturskoj večeri: Momak oduševio sve, obukao se kao baka

2
Radiosarajevo.ba
Hit na maturskoj večeri: Momak oduševio sve, obukao se kao baka

Nedavno održana maturalna večer Poljoprivredne i medicinske škole u Bijeljini postala je predmet široke pažnje nakon što je jedan mladić odlučio unijeti dozu kreativnosti na svoj način.

Umjesto tradicionalne maturalne odjeće, momak je izabrao nešto neobičniji kostim - obukao se kao baka, upotpunivši izgled šarenom košuljom, crnim vunenim prslukom i maramom na glavi. Kreativno se predstavio kao 'baka Anđelka', dok su mu kao pratnja bili dva 'unuka'.

'Ja sam Anđelka Šušik', izjavio je momak s osmijehom, ističući svoje 'unuke' koje je 'othranio' te ih odabrao za pratnju. Njegov do detalja smišljeni scenario, koji je odglumljen sa puno duha i karaktera, zaradio je desetku i brzo postao viralan na internetu.

Kolaps u Bosanskoj Gradiški: “Čekamo dva sata, smučio nam se odmor”

"Ovo su moji unuci što sam ih ja othranila, njih sam izabrala za pratnju. Meni je jako drago, ovo do sada niko nikada nije uradio. Ovo su moja djeca, ovo je meni sve u životu",  rekao je momak.

Dok su mnogi oduševljeno pozdravili njegovu kreativnost i originalnost, reakcije korisnika društvenih mreža bile su raznolike, dodatno doprinoseći viralnosti ove neobične maturske priče.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak