Čudo iz BiH: Upoznajte tri jednojajčane bliznakinje Reneu, Izabelu i Anteu

0
Radiosarajevo.ba
Čudo iz BiH: Upoznajte tri jednojajčane bliznakinje Reneu, Izabelu i Anteu

Ovoga puta, emisija Velike priče malih ljudi donosi nevjerojatnu priču iz Mostara koja u potpunosti oblikuje značenje Božića. Uoči najvećeg kršćanskog praznika, Božića, ekipa emisije posjetila je srdačni dom obitelji Martinović u kojem vlada radost.

Mama Ana Marija srdačno ih je dočekala zajedno sa suprugom te glavnim junacima emisije - troje jednojajčanih blizanaca, Anteom, Reneom i Izabelom.

Ove prekrasne djevojčice istinski su čudo. Iako kažu da savršenstvo ne postoji, ova obitelj živi iznimku. Antea, Izabela i Renea postale su medijska senzacija čim su se rodile.

Poznato vrijeme i mjesto dženaze 22-godišnjem Selmiru Šahinoviću

Njihova prirodna začeća predstavljaju pravi medicinski fenomen, budući da se događaju u samo jednom slučaju od 200 miliona trudnoća.

Sada šestogodišnjakinje, ove tri male princeze pohađaju vrtić, plešu i veselo provode vrijeme sa svojim prijateljima. Dok su se djevojčice igrale, mama Ana Marija podijelila je s njima priču o trudnoći, porodu i danima kada su ove trostruke čarolije došle kući, piše Hercegovina.info.

Uplovite u dom obitelji Martinović, otkrijte kako se djevojčice zabavljaju u vrtiću, kojim aktivnostima se posvećuju te za koje sportske ekipe navijaju, sve to u novom izdanju emisije Velike priče malih ljudi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak