Bizaran razlog fizičkog obračuna djevojaka u Hrvatskoj: Reagovala i policija

2
Radiosarajevo.ba
Bizaran razlog fizičkog obračuna djevojaka u Hrvatskoj: Reagovala i policija

Kuhani kukuruz vjerovatno nikada nije izazvao ni blizu toliku dramu kakva se odvila ispred zgrade Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu. Na snimci prolaznika vidi se kako dvije djevojke viču jedna na drugu i čupaju se za kosu, na zaprepaštenje prolaznika.

Prodavač je pokušao razdvojiti djevojke kako bi ih smirio, no došlo je samo do još većeg problema jer se jednoj od njih u tom trenutku podigla haljina. U sve se uključio i policajac koji ih je na kraju ipak uspio razdvojiti.

Iako je snimka prekratka da bismo saznali koji je pravi uzrok svađe, prolaznici su nagađali kako je sve eskaliralo zbog zadnjeg klipa kukuruza kojeg su željele obje djevojke. Kako se nisu mogle dogovoriti koja je od njih stigla prva, došlo je do fizičkog obračuna.

Komšić odao počast Alagiću i upitao: Šta je s onima koji su nepravedno optuženi za Dobrovoljačku?

Na snimci se čuje i kako jedna djevojka viče 'Gdje mi je mobitel?' pa je moguće da je do tuče došlo nakon što joj ga je druga pokušala ukrasti.

"Splitsko stanje uma", "Kuhao bih joj kukuruz svaki dan", "I ja bih nasrnula na njega kad vidim da je klip kukuruza 3 eura", neki su od komentara na X-u nakon što je nekoliko ljudi podijelilo ovaj video.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak