Olimpijska ljepotica u punom sjaju: Građani i turisti uživaju u zimskim radostima na Bjelašnici

1
R. R.

U Sarajevo, kao i okolnim planinama, u subotu, 3. februara, preovladava sunčano vrijeme koje je oduševilo sve građane.

Mnogi su iskoristili ovaj dan vikenda kako bi posjetili naše planine i osjetili svjež zrak.

Građani kao i brojni turisti mogli su uživati u brojnim sadržajima na Bjelašnici gdje su vrijeme provodili sankajući se ili ispijajući kafu.

Zemljotres nedaleko od granice Bosne i Hercegovine i Hrvatske

Posebno radnosni su bili skijaši koji su skijali dugim stazama olimpijske ljepotice, a kao što možete vidjeti na fotografijama koje su zabilježili naši fotoreporteri, bio ih je značajan broj.

U nedjelju nas očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Prije podne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 0 do 6, na jugu do 8, a dnevna od 10 do 16, u sjevernim područjima Bosne do 18 °C.

U ponedjeljak sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, na sjeveru zemlje do 10, a dnevna od 12 do 18 °C.

U utorak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne može biti magle. Poslije podne porast naoblake u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, a dnevna od 10 do 16, u sjevernim područjima Bosne do 18 °C.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak