Građani uživaju na Vilsonovom šetalištu: Šetnja sa psima, roleri i miris pečenih kestena

1
Radiosarajevo.ba

Polovina je novembra, bliži nam se zima. Jeste li spremni za kape, šalove i rukavice?

Posljednja sedmica je prilično bila u padu temperatura, ali bez padavina pa su građani imali priliku da provedu svoje slobodno vrijeme sa svojim porodicama na planinama, jezerima, šetalištima i slično. 

I večeras, nama svima omiljeno sarajevsko šetalište - Vils, prepuno je šetača, rekreativaca, sportista, i mladih sa svojim ljubimcima

Objavljeni novi detalji: Bosancu (37) koji je nožem napadnut u Italiji se i dalje bore za život

Ulicama se šiti miris pečenih kestena, tipčnih za jesen, pa se pojednici ne mogu izvući a da ne kupe jednu kesicu kod prodavača. 

Dok još nema padavina, svi uživamo!

Meteorolozi najavili veliku promjenu vremena, evo kada nam stiže snijeg

A već od srijede, 15. novembra, prema navodima bh. meteorologa možemo očekivati hladnu frontu koja stiže sa sjevera i donosi pljuskove i kišu. 

U noći na četvrtak, 16. novembra, uz vedro vrijeme lokalno moguć mraz. Četvrtak kasnije sunčan i ugodno topao uz dnevne maksimume 13 do 18 stepeni.  

U petak, 17. novembra, nove padavine, od jutarnjih sati jače naoblačenje sa zapada koje će kasnije u toku dana donijeti posvuda kišu i pljuskove. U večernjim satima petka prodorom hladnijeg vazduha sa sjevera kiša će na planinama prelaziti u snijeg, navode na stranici BHmeteo.

U našoj galeriji, pogledajte kako je večeras, 14. novembra izgledalo Vilsonovo šetalište. 

Foto: N.G./Radiosarajevo.ba: Šetnja na Vilsu, 14. novembar

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak