Proljeće u Buybooku: Brojna iznenađenja i veliki popusti

Radiosarajevo.ba
Proljeće u Buybooku: Brojna iznenađenja i veliki popusti
Izdavačka kuća Buybook neće učestvovati na 29. Sarajevskom sajmu knjiga, ali će i ove godine svojim vjernim čitaocima, ljubiteljima knjige i kupcima to nadomjestiti organizacijom manifestacije "Proljeće u Buybooku".

Ova manifestacija će trajati od 17. do 22. aprila.  Tokom "Proljeća u Buybooku", očekuju vas brojna iznenađenja u našim knjižarama u Sarajevu i Tuzli, gdje će svi Buybookovi naslovi biti dostupni po značajnim popustima (30–50 posto) a imat ćemo i prigodne popuste i na ostala izdanja koja se mogu naći kod nas u prodaji.

Posebno izdvajamo nove naslove iz naše produkcije – one s kojima smo započeli ovu godinu, a i one koji nam upravo pristižu iz štampe: Sažeta istorija sedam ubistava Marlona Jamesa, Rat je mrtav, živio rat Eda Vulliamyja, Priča o ljubavi i tmini Amosa Oza, zavrsna.rijec@dagmar, Zlatka Topčića, Jedan čovjek stremi ka vrhu Hansa Fallade, Sakupljač svjetova Ilije Trojanowa, Taksi priče Amera Tikveše, Dževdet i sinovi  Orhana Pamuka…

Manifestacija tokom koje ćemo slaviti književnost i moć pisane riječi i ove godine se naslanja na Svjetski dan knjige i autorskih prava, pa ćemo u okviru nje sve naše vjerne knjigoljupce i poštovaoce lijepe riječi počastiti brojnim promocijama i novim izdanjima. U toku trajanja "Proljeća u Buybooku", imat ćete priliku prisustvovati na tri promocije: zbirke "Taksi priče", prve knjige Amera Tikveše, duologije "zavrsna.rijec@dagmar" Zlatka Topčića i nevjerovatnog romana Ilije Trojanowa "Sakupljač svjetova".

"Dođite na 'Proljeće u Buybooku' da čitamo, družimo se i zajedno slavimo ljepotu i moć literature, a pogotovo u petak, 21. aprila, kada ćemo za vas upriličiti Noć knjige i ugostiti Iliju Trojanowa, i raditi sve do ponoći", poručuju iz Buybooka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak