Otkazana izvedba predstave "Mala Frida" na Malom MESS-u

0
Radiosarajevo.ba
Otkazana izvedba predstave "Mala Frida" na Malom MESS-u

Direkcija Internacionalnog teatarskog festivala MESS obavještava publiku da se uslijed bolesti glavne glumice otkazuje izvedba predstave "Mala Frida" koja je bila predviđena za izvedbu u subotu 08.10. u 11 sati u Pozorištu mladih Sarajevo.

"Draga naša mala publiko u Sarajevu, svi znamo kako u zadnje vrijeme živimo suočeni s nepredviđenim situacijama, nažalost jedna takva pogodila je i našu "Malu Fridu". Zbog korone vam ne možemo doći u planiranom terminu u subotu 8.10. u 11 sati, ali se veselimo da ćemo se zdravi, sretni i veseli uskoro vidjeti u Pozorištu mladih u Sarajevu. Voli vas Mala Frida i Gradsko kazalište Žar ptica iz Zagreba", poručili su najmlađoj publici Festivala MESS prijatelji iz Zagreba.

Direkcija Festivala MESS će publiku blagovremeno obavijestiti o naknadnom terminu izvedbe ove predstave kako ne bi bili uskraćeni za gledanje ovog teatarskog ostvarenja i unaprijed se zahvaljuje na razumijevanju.

Jelka Miličević ima novi posao: Imenovana za zamjenicu direktora Agencije za bankarstvo FBiH

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak