Otvoren četvrti OK Fest: Bezgranična zabava u Nacionalnom parku Sutjeska

Radiosarajevo.ba
Više od 30.000 mladih ljudi očekuje se da će posjetiti četvrti po redu Nektar OK Fest koji se održava od 30. juna do 3. jula na Tjentištu u blizini Nacionalnog parka Sutjeska, a njih će zabavljati sama krema rock i zabavne muzike iz BiH i regiona.

 

Prema riječima PR menadžerice Nektar OK Festa Karoline Karalić, publika će ove godine uživati u muzici na tri stagea - Jägermeister Main stageu, “OK stageu“ u „OK kampu“ i na novom „Summer stageu“ koji se nalazi pored bazena“.

Zvijezda prve večeri svakako će biti Josipa Lisac, a gostovat će i legendarni bend Disciplina Kičme, te Del Arno band.

“Kao i uvijek, nabolja zabava rezervisana je za “OK kamp” i “OK stage” na kojem će nastupiti “Straight Jackin” – “Justin's Johnson”. Zabave neće manjkati i na “Summer stage”-u koji se nalazi pored bazena i gdje će posjetioci uživati u elektronskoj muzici uz Nebs Jack i G.Edd a za after party u „OK Stage“-u biće zadužen Koyote”, rekla je Karalić.

Za ljubitelje filmske umjetnosti večeras će u „OK cinema“ zoni biti prikazan film “Sing Street”.

Banjalučka pivara i ove godine odlučila je partnerski podržati „Nektar OK fest“, a tu su još i MTEL, Huawei i Addiko Bank.

Kako je izjavila PR menadžerica Banjalučke pivare Milka Stanivuković, Nektar OK Fest ima društveno odgovornu notu, jer želi očuvati i promovirati sve ljepote Nacionalnog parka Sutjeska.

Glasnogovornica MTEL-a Milica Stojaković kazala je da je ova kompanija svjesna značaja OK festa i promocije festivalske kulture, zbog čega je i podržala ovaj projekat.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak