Ne propustite CineLady uz film Girl You Know It’s True 12.9. u CineStaru

0
Promotivni tekst
Ne propustite CineLady uz film Girl You Know It’s True 12.9. u CineStaru

Neki se sjećaju kraja osamdesetih, a neki su fanovi tog razdoblja iako su puno mlađi ali činjenica je da su osamdesete, naelektrizirane discom, plesom i zaraznim hitovima koje dan danas svi slušaju uvijek ostale jedinstvene.

Ko su bili Milli Vanilli?

Dva prijatelja, Rob i Fab, osvajaju međunarodne top-liste pod imenom Milli Vanilli, imaju tri hita broj jedan u SAD-u i uživaju u životu prekomjernosti u Hollywoodu. Njihova slava je prešla sve očekivane granice, a samo mali krug insajdera zna njihovu tajnu: dvojac zapravo ne pjeva – samo miču usnama na glasove pravih pjevača. Cijeli koncept je osmislio njemački producent, Frank Farian. Bili su zgodni, neodoljivi, odlično građeni, izvrsni plesači… ali, Frank je smatrao da nemaju prave glasove za svjetsku karijeru tako da su pravi pjevači bili manje atraktivni i svakako nepoznati.

Na vrhuncu njihove slave, kada Milli Vanilli osvajaju Grammy i idu na turneju po Americi, istina napokon izlazi na vidjelo. Dok se moćni aparat koji je vukao konce dvojca brzo pere od afere, Rob i Fab se nalaze usred najvećeg skandala u historiji muzike… oduzimaju im Grammy, padaju u depresiju, njihov svijet se ruši, a s njime i sve u čemu su uživali. Društvo ih odbacuje, ali fanovima su oni ostali jedni i jedini “Milli Vanilli”.

Fab Morvan, član grupe koji je i dan danas aktivan te dalje prenosi njihovu harizmu i ostavštinu mlađim generacijama, aktivno promovira i podržava film jer je uključiv i bez osuđivanja pojašnjava kontekst u kojem je grupa nastala i u kojem se ugasila. U svakom slučaju, prava ljudska priča s puno odlične plesne muzike i MTV hitova!

Idealno vrijeme za zabavu nakon ljetnih odmora, a kako su ulaznice već u prodaji, osigurajte svoje mjesto već danas jer priča o grupi Milli Vanilli, mnogima znači najbolje vrijeme mladosti, MTV hitove i najbolje plesno razdoblje ikada. Dress code ako želite neka bude 80s, 90s, oslobodite se!

Iznenađenja partnera Schweppes, Cedevita, Pesto Barilla, Borboleta, Skin 1004 i Beauty Garden te Chwasmo uljepšat će mnogima večer zato ulaznice kupite na cinestarcinemas.ba ili na blagajnama kina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak