Tiktokerica kupila preuske farmerke: Baka joj otkrila genijalan trik koji je riješio njen problem

0
Radiosarajevo.ba
Tiktokerica kupila preuske farmerke: Baka joj otkrila genijalan trik koji je riješio njen problem

Svima nam se nekad desilo da kupimo farmerke i onda vidimo da su nam preuske i da ne možemo da ih nosimo.

Većina ljudi ih tada složi u zadnji dio ormara ili pokloni nekome. Ali, izgleda da više nećete morati. Uz jedan trik, ponovo ćete moći da ih nosite.

Jedna Tiktokerka je ispričala u video snimku da je bila razočarana kada je isprobala farmerke koje je kupila, ali joj nisu lijepo stajale, ali onda je saznala za trik koji ju je oduševio.

Pogledajte kako Civilna zaštita RS spašava ljude u Jablanici: Voda do ramena, ali odustajanja nema

U TikTok videu Lily kaže da je nedavno sebi kupila farmerke za broj manje nego inače jer njene veličine nije bilo, ali brzo je shvatila da joj ipak ne stoje dobro, a onda joj je baka savjetovala da se u njima istušira.

"Razgovarala sam s bakom, a ona me je pitala 'jesi li se već istuširala u njima?' Pomislila sam: ‘Šta?! Ne, nisam se istuširala u farmerkama. O čemu pričaš?’ Samo je rekla: "Veruj mi, istuširaj se u njima, nosi ih po kući, malo ih rastegni, a onda ih pusti da se osuše na zraku i nemoj ih stavljati na sušilicu."

@bug318_

GUYS THIS IS HUGE !!!! #sustainablefashion #sustainable #showerinyourjeans #trusttheprocess

♬ original sound - Lily | 2024 Bride 💍🫶🏽🥂✨

Budući da je bila očajna, djevojka je poslušala bakin savjet, a farmerke su joj sutradan lijepo stajale, kao da su u njenoj veličini.

Korisnici Tik Toka su šokirani da ova caka stvarno djeluje, iako su se neki unaprijed ježili od same pomisli hodanja u mokrim farmerkama.

"To je odavno poznata stvar, imam 75 godina i to sam u svojim 20-ima stalno radila sa farmerkama u koje više nisam mogla da uđem!", otkrila je jedna žena, piše Žena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak