Svi poludili za lakom za nokte korištenim u filmu Barbie: Već je rasprodan

0
Radiosarajevo.ba
Svi poludili za lakom za nokte korištenim u filmu Barbie: Već je rasprodan

Ovih dana svi pričaju o filmu Barbie, a jedan od detalja koji nije prošao neprimijećeno su i stopala Margot Robbie, posebno scena iz filma u kojoj njena stopala ostaju nakošena kad skine štikle.

Ivana Primorac, koja je bila zadužena za frizure i šminku u filmu, objasnila je kako je za stvaranje savršenog izgleda lutke ključna bila šminka za tijelo, piše Dnevnik.hr.

Dizajnirala je prilagođenu šminku za tijelo i lice svakog glumca, a posebno se brinula za stopala jer niko među nama nema ujednačenu boju kože, dok je Barbie morala imati.

Hoće li napadnuta zastupnica Elzina Pirić dobiti policijsku zaštitu? Evo šta kaže ministar Isak

Stopala su na kraju izgledala savršeno, a koliko je svijet trenutačno zaluđen poznatom lutkom, pokazuje to što je lak za nokte korišten na snimanju rasprodan.

Barbie u filmu ima lak za nokte brenda Glossify, nijansu Naked. Radi se o nježnoj ružičastoj nijansi koju će posebno obožavati ljubiteljice nude manikura i pedikura.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak