Super trik za predivan miris doma: Recept stručnjakinje za čišćenje oduševio korisnike

0
Radiosarajevo.ba
Super trik za predivan miris doma: Recept stručnjakinje za čišćenje oduševio korisnike

Miris doma igra ključnu ulogu u stvaranju ugodne atmosfere, a stručnjakinja za čišćenje Ekua podijelila je svoj super trik kako postići rajski miris u kući, koristeći samo nekoliko jednostavnih sastojaka.

Kako bi kuća zamirisala predivno, Ekua preporučuje sljedeći recept. Prvo, zagrije lonac s vodom, a zatim dodaje narezane komade limuna i narandže. Nakon toga, u lonac stavlja dva štapića cimeta, kašiku klinčića i malo vanilija arome. Mješavinu zatim pusti da proključa i ostavi da se hladi na šporetu dok obavlja čišćenje ostalih dijelova stana.

Važno je napomenuti da Ekua preporučuje i ostavljanje mješavine da dalje kuha nakon što proključa, kako bi što više hlapilo i proširilo se po domu.

Bosanac radio na novoj Appleovoj seriji sa slavnim Donom Cheadleom: Otkrio nam je detalje

Mnogi su korisnici izrazili oduševljenje ovim trikom, ističući da je miris limuna i cimeta predivan i osvježavajući. Ovisno o veličini stana, miris se može osjećati danima nakon korištenja ovog recepta.

Ovaj jednostavan trik ne samo da će oplemeniti miris vašeg doma, već će stvoriti ugodnu i opuštajuću atmosferu za vas i vaše goste, piše The Sun.

@_ekuabee_

Home 🏠 smelling heavenly right now #cleaning #home #tipsandtricks #hacks #fyp

♬ original sound - Ekua_Bee

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak