Skrivaju stomak i čine figuru pješčanog sata: Ove pantalone pristaju svakoj ženi

0
Radiosarajevo.ba
Skrivaju stomak i čine figuru pješčanog sata: Ove pantalone pristaju svakoj ženi

Pronaći savršene pantalone nije uvijek lak zadatak, ali određeni modeli laskaju svima. Jednom od ovih nije odoljela slavna njemačka ljepotica, a zna i kako s njima postići stajling bez greške. Što god obuče, bilo to 'gola' haljina ili jezivi kostim za Noć vještica, supermodel Heidi Klum tradicionalno privlači pažnju.

Svi znamo da je s pravim komadima i krojevima moda divno oružje kojim se stvaraju genijalni vizualni efekti, a to najbolje potvrđuje ovo izdanje 49-godišnje Njemice.

Milione pratitelja na Instagramu počastila je nizom fotografija na kojima nosi model hlača koji laska svakoj figuri.

Pročitajte šta tačno piše u tekstu Nacrta rezolucije o genocidu u Srebrenici o kojoj će glasati UN

Riječ je o takozvanom paper bag modelu, koji je, u slučaju odjevne kombinacije manekenke, dio elegantnog kompleta u svijetlozelenoj boji, Story.hr.

Sa širokim nogavicama i specifičnim dizajnom pojasa, paper bag pantalone stavljaju najveći fokus na struk stvarajući efekt figure u obliku pješčanog sata što ih čini izuzetno laskavim izborom.

Iako se paper bag pantalone u početku mogu činiti izazovnim komadom za stiliziranje, u praksi se pokazuje suprotno. Ovaj model lako se prilagođava gornjoj odjeći - od prsluka s visokom kragnom do trendi korzeta.

[instagram][instagram]https://www.instagram.com/p/CmXP4XwSz4P/?[/instagram][/instagram]

Za svečane prilike isplati se nositi ih poput Heidi, uz dodatak visokih potpetica i crnog topa sa zavodljivim dekolteom.

Odabirom cipela i zatvorenijeg gornjeg dijela, 'paper bag' hlače bit će odličan stilski partner prilikom kreiranja ležernog stajlinga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak