Sigurno ćete ih nositi ove zime: Ovo su najpopularnije boje lakova za nokte

0
Radiosarajevo.ba
Sigurno ćete ih nositi ove zime: Ovo su najpopularnije boje lakova za nokte

Zima nam je sve bliže, a s njom stižu i predivne manikure koje će se posebno istaknuti u ovom razdoblju.

Uz trend reflektirajućih noktiju, kojem se popularnost ne smanjuje, ove zime pažljivo ćemo birati između jednostavnih, jednobojnih manikura i boja lakova za nokte. Crna, tamnozelena, bordo i tamnoplava samo su neke od klasičnih zimskih nijansi koje su i dalje popularne, no krupne šljokice, sjajni nokti, ali i prirodni te nezaobilazni french, također su našli svoje mjesto među zimskim manikurama.

U nastavku donosimo predviđanja za najpopularnije boje lakova za nokte ove zime!

Duško Lopandić kategoričan: 'Sjetimo se da je Vučić lijepio plakate sa imenom Ratka Mladića'

Jednostavna i sigurna metoda: Evo kako skinuti trajni lak kod kuće

'Chrome' nokti

Između sjajnih i svjetlucavih noktiju, ovi reflektirajući nokti i dalje su u trendu. Predivno sjaje na danjem svjetlu, a idealni su za blagdanske zabave jer reflektiraju svjetlo iz različitih uglova.

Zagasiti tamni tonovi

Klasične zimske tamnozelene i tamnoplave nijanse, ove će zime dobiti zagasitiji i prigušeniji ton, koji će samo povećati njihov sofisticiran izgled.

Zlatni nokti

Zlatna je odličan način za podiazanje svake manikure, a ove ćemo ju zime nositi kao predivan krom zlatni dodatak na našim noktima. 

Mlada izbacila kumu sa svadbe zbog - boje laka na noktima

Klasična bordo 

Zimsko razdoblje ne prolazi bez ove omiljene nijanse koja je ove zime raskošna i sjajna, a predivno će izgledati posebno na kraćim noktima.

Crni nokti

Crni lak za nokte ovisno o sezoni vraća se i izlazi iz mode, a ove je sezone ponovno u trendu. Crna boja laka za nokte je baš kao i odjevni predmeti u ovoj boji, svestrana i pristaje svima te je siguran odabir koji će odgovarati svakom tonu kože.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CmHcIzpLofs/[/instagram]

Krupne šljokice

Savršeni za zabave, lakovi za nokte s krupnim šljokicama podići će svaki look na novu razinu. Nadlak koji će zapečatiti šljokice i spriječiti brzo skidanje laka u ovoj je manikuri obavezan.

Budite tip-top bez trošenja novca: Napravite sami pedikuru kod kuće

[instagram]https://www.instagram.com/p/CeCtdkmrdSf/[/instagram]

Nude nokti

Prirodne, nude nijanse nikad ne izlaze iz mode, neovisno o sezoni pa se tako odlično uklapaju i u zimsko razdoblje. S nude manikurom nokti i prsti izgledaju duže, a idealna su podloga i za minimalistički nail art. Uz nude manikuru nokti uvijek izgledaju uredno, ali bez isticanja.

Bottega nokti

Bottega zelena je boja o kojoj se priča već nekoliko sezona, a jedna je i od najvećih trendova u bojama lakova za nokte ove godine. Ova vibrantna nijansa svakako će unijeti boje i živosti u tmurnije zimske dane.

French sa šljokicama

Nakon što je francuska manikura doživjela bezbroj zabavnih verzija, s vrhovima u raznim bojama, ove se zime vraćamo klasičnom obliku, s bijelim ili blago šljokičastim vrhom koji će se odlično uklopiti u sve modne kombinacije.

Osnovnoškolka slomila umjetni nokat na fizičkom, roditelji se žalili školi?!

Fini sjaj

krupnih šljokica, ove će se zime naći mjesta i za suptilniji, fini sjaj na noktima u zlatnoj ili bijeloj boji koji će biti savršen za sve blagdanske prigode.

Baršunasti nokti

Prekrasna manikura s efektom baršuna savršena je manikura za zimske mjesece! Visoki sjaj noktiju oponaša mekoću baršuna, koji posebno volimo nositi tijekom zime zbog udobnosti i elegancije pa će se manikura s efektom baršuna odlično uklopiti.

Njegovani i uredni nokti krase ženske ruke, a uz savjete najpopularnijih nijasni ove zime, vaš outfit bit će upotpunjen i sigurno zapažen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak